Hazai képzéseink

Június 15-én ismét különleges rendezvénnyel készülünk, és a Candela királyai után most két királynőt hozunk el önöknek.
Bemutatjuk a Sinclair legnépszerűbb töltőanyagait a MaiLi prémium, svájci hyaluronsavas termékcsaládot, illetve az Ellansé kollagén stimuláló fillert.
A töltőanyagokról a Sinclair tréneri csapatának oszlopos tagja Dr. Victoria...

Az APTOS NAMICA bemutató eseménye nem csak egy új eljárás bemutatásáról szól, hanem a jövő esztétikai kezelési megoldásainak egyik úttörő pillanatáról.

A Merz Aesthetics gyakorlati cadaver workshopot tart, melyre szeretettel várja az esztétikai kezelés iránt érdeklődő orvosokat.

Az Aptos Visage Excellence egy univerzális, felszívódó sebészeti szál többirányú , speciálisan kialakított tüskékkel. Ez a tulajdonság fokozza a szövvetartásra gyakorolt hatást.

2024.03.21

Az Ibsa Derma szeretettel meghívja az esztétikai kezelések iránt érdeklődő orvosokat a fenti időpontokban tartandó hands-on tréningjeire.

Az Aptos Nano szálak tejsav, és kaprolakton összetételűek. Több klinikai vizsgálatot végeztek a PLLA ( tejsav ) kezelés hatékonyságának és biztonságának értékelésére, amely során a következőket állapították meg:

Az Aesthefill egy innovatív tejsav-molekulán alapuló kollagénstimuláló anyaggal kapcsolatos termékhasználat és gyakorlati oktatáson.
Ez a különleges esemény lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebb betekintést nyerjen a bőr rugalmasságának, feszességének és ragyogásának fokozásában rejlő lehetőségekbe.