APTOS NANO szálak alkalmazása

2024.03.18

Az Aptos Nano szálak tejsav, és kaprolakton összetételűek. Több klinikai vizsgálatot végeztek a PLLA ( tejsav ) kezelés hatékonyságának és biztonságának értékelésére, amely során a következőket állapították meg:

  1. Rendkívüli eredményeséggel hat a kollagéntermelés serkentésére: A PLLA injekciók stimulálják a kollagéntermelést a bőr mélyebb rétegeiben. Ez hosszú távú hatást eredményezhet a bőr feszességének és rugalmasságának megtartásában.

  2. Bőr volumenének növelése: A PLLA injekciók képesek a bőr alatti szövetek volumenének növelésében, ami segíthet a ráncok és barázdák kitöltésében, valamint az arc kontúrjának javításában.

  3. Hosszantartó hatás: A PLLA injekciók hosszabb távú hatást eredményezhetnek, mivel stimulálják a kollagéntermelést és lassan bomlanak le a bőrben.

  4. Biztonság: A PLLA injekcióknak általában kiemelkedő a biztonsági profiljuk, és minimális mellékhatásokkal járnak, mint például a duzzanat, bőrpír vagy enyhe fájdalom az injekció helyén.

    A NANO szálak segítségével rövid idő alatt, költséghatékonyan kezelhetünk ún. problémás területeket, mint a marionett redő, nasolabialis redő vagy a homlok ráncai.

Dátum : 2024.03.18. 9:00-12:00

Helyszín : 1027 Budapest, Margit Krt. 62. 1. emelet, kapucsengő : 20

Parkolási lehetőség : Széllkapu mélygarázs , vagy Mammut bevásárlóközpont

Részvételi díj : 200.000 Ft , mely összeg teljes egészében levásárolható (MAEOT Tagoknak 100.000 Ft)

Jelentkezés: zsofia@esthemed.hu