Nemzetközi képzések

A Magyar Esztétikai Orvosok Társasága Egyesület kiemelten fontosnak tartja, hogy tagjai az esztétikai orvoslás terén olyan képzett szakemberek legyenek, akik tudásuk folyamatos fejlesztésével képesek magas színvonalú szakmai munkát biztonságosan végezni. Ezen az oldalon szeretnénk olyan hazai és nemzetközi képzéseket javasolni, amelyek hozzájárulhatnak tagjaink szakmai fejlődéséhez.

American Academy of Aesthetic Medicine

IAz Amerikai Esztétikai Orvostudományi Akadémia világszerte elismert Board Certification programja miatt. Több mint 10 000 orvos vett részt az AAAM kurzusain és kongresszusain világszerte. A Testület az esztétikai orvostudomány és eljárások valamennyi szakterületének orvosát vizsgálja és minősíti.

Visage 

A VISAGE az arcesztétikai beavatkozások posztgraduális képzési programja, amelyet a Nizzai Sophia Antipolis Orvosi Egyetem Arc- és Nyak Intézettel közösen szerveznek.

A képzési program a résztvevők számára holisztikus tanulási tapasztalatot biztosít, amely magában foglalja a tudományos elméletet, az anatómiai ismereteket és a klinikai környezetben tartott gyakorlati oktatóanyagokat.