MaiLi & Ellansé Bemutató

2024.06.15

Június 15-én ismét különleges rendezvénnyel készülünk, és a Candela királyai után most két királynőt hozunk el önöknek.
Bemutatjuk a Sinclair legnépszerűbb töltőanyagait a MaiLi prémium, svájci hyaluronsavas termékcsaládot, illetve az Ellansé kollagén stimuláló fillert.
A töltőanyagokról a Sinclair tréneri csapatának oszlopos tagja Dr. Victoria Manning prezentál majd önöknek, egyenesen az Egyesült Királyságból.
A rendezvényen természetesen a termékek elő bemutatóira és hands-on lehetőségre is sor kerül.
Az előadásból megtudhatják majd, hogy:

  • Mi a különbség a hyaluronsavas illetve a kollagén stimuláló töltőanyagok között?
  • Mikor, melyiket érdemes használni?
  • Hogyan lehet kombinálni a két technológiát, hogy természetes és gyönyörű eredményt kapjunk?

Ha ez még nem lenne elég, meglepetés vendéggel is készülünk!
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk június 15-én, szombaton 10:00 és 16:30 között a Dorothea Hotelben. (Budapest,1051, Dorottya u. 2.)

AGENDA

10:00: Megnyitó Köszöntő beszéd (Sándor Szilárd - MedGroup)

10:15 - 11:30: I. elméleti rész: Klinikai prezentáció - MaiLi

11:30 - 12:00: Kávé Szünet

12:00 - 13:30: II. elméleti rész: Klinikai prezentáció - Ellansé

13:30 - 14:30: Ebéd Szünet (Az ebédről a szervezők gondoskodnak)

14:30 - 16:30: Demonstráció & Hands-on Szekció

SZERVEZŐ

Medgroup Consult Kft.

E-mail cím: info@medgroup.hu

Telefonos elérhetőség: +36 70 362 1190 

Dr. Victoria Manning

A több mint 20 éve praktizáló Dr. Victoria Manning, a Sinclair tréneri csapatának oszlopos tagja rendkívüli tapasztalattal rendelkezik az esztétikai orvoslás területén. Dr. Manning a Sinclair Pharma Silhouette Soft® Thread Lifts & Ellansé termékeinek globális trénere, előadója és véleményformálója, valamint a PDO szálak és a hüvelyfiatalító technikák szakértő oktatója.
Dr. Manning ezúttal a Sinclair legnépszerűbb töltőanyagait a MaiLi prémium, svájci hyaluronsavas termékcsaládot, illetve az Ellansé kollagén stimuláló fillert mutatja majd be Önöknek.

Sinclair
Az 1971-ben alapított Sinclair, színes termékkínálattal rendelkező globális esztétikai vállalat. Termékeiket 55 országban forgalmazzák világszerte.
A Sinclair portfóliója különböző, de egymást kiegészítő esztétikai technológiákra épül, amelyek a hatékony, kiváló minőségű, hosszabb ideig tartó, természetes hatású és minimálisan invazív kezelések iránti kielégítetlen klinikai igényeket célozzák meg.
A Sinclair a tudományosan fejlett esztétikai termékek és szolgáltatások egyedülálló választékát kínálja; biztosítva, hogy a medikus közösség valódi, hosszan tartó, kivételes eredményeket érjen el, és minden alkalommal építse páciensei önbizalmát és megjelenését.

MaiLi hialuronsavas filler
A MaiLi Filler prémium hialuronsavas (HA) töltőanyagok sorozata, amelyet arra terveztek, hogy segítsen könnyedén visszafordítani az időt. Biztonságosan és gyorsan helyreállítja, újradefiniálja az arc kontúrjait, és segít lágyítani a finom vonalakat és ráncokat.
A rivális töltőanyagokhoz képest kevesebb termék is elegendő a maximális eredményhez, a bőr teljes rugalmasságot élvez anélkül, hogy a páciens bármilyen feszítést érezne. Nagyon lassan bomlik le a bőrben, emiatt egy évig is tartós lehet az eredmény!

A MaiLi Filler egy nagyszerű, nem sebészeti megoldás az arc szobrászatára, újradefiniálására és javítására. Számos problémát kezelhet, amelyek közül a leggyakoribbak az öregedéssel kapcsolatosak.

A MaiLi Filler négy termékcsaládban kapható. Minden terméknek megvan a maga egyedi hialuronsav-koncentrációja, amely az arc egy adott területére van szabva.

A MaiLi Filler más kezelésekkel is kombinálható, személyre szabott terv részeként.
Erről tőbbet is megtudhat, ha részt vesz rendezvényünkön.


Ellansé kollagén simuláló filler
Az Ellansé egy olyan töltőanyag, ami polikaprolakton mikrogömböcskéket tartalmaz, ami a szervezetet kollagéntermelésre készteti. Így az azonnali volumenizáló hatás mellett hosszan tartó (1,5 év) kollagén stimulációt, feszesítő hatást eredményez. Az Ellansé már rögtön a kezelés után látható eredményt ad, de néhány hónap múlva lesz igazán látványos a bőrfeszesítő és lifting hatás. A páciensek általában a bőrminőség javulásáról is beszámolnak a kezelés után. A töltőanyag idővel teljesen lebomlik és teljesen kiürül a szervezetből, de a képződött kollagén tartósan megmarad, így a hatás nagyon természetes.

Az ELLANSÉ több mint egy hayományos filler, 2 az 1-ben működési elve a ráncok és redők korrigálásán túl, stimulálja test természetes kollagén termelését.

Az Ellansé a következőkből áll:

70%-os vizes karboxi-metil-cellulóz (CMC) gélhordozó
30% szintetikus PolyCaproLactone (PCL) mikrogömbök
Az Ellansé hatását és kombinálhatóságát szintén bővebben is bemutatjuk önöknek júniusi rendezényünkön.